SUPORT LOGISTIC

In proiectele noastre folosim cele mai avansate tehnologii, echipamente usor de manuit, flexibile, adaptabile si mai ales sigure, gestionate de tehnicieni speciali pregatiti. Gratie parteneriatului strategic cu "Galaxis Showtechnik Germany", folosim in exclusivitate sistemele de tragere Galaxis - tehnologie de ultima ora, etalon pentru profesionistii in pirotehnie.

Sistemele pe care le folosim reprezinta solutii integrate wireless, solide si de incredere. Echipamentele nu necesita transmitatoare radio, linii de date sau conectori. Transmiterea datelor este 100% sigura si are sistem propriu de protectie.

999 canale de tragere, un numar infinit de initieri simultane si pana la 10 milioane de declansari independente - reprezinta suportul care dezlantuie creativitatea designerilor nostri. Intarzierea la declansare a sistemului este una extrem de redusa chiar si in modul manual (0.01 secunde). Echipamentele sunt certificate si aprobate in numeroase tari si respecta intocmai prevederile legale din Uniunea Europeana.